Het kleine familiebedrijf Cyril Chocolat produceert homemade pralines, chocopasta, chocoladetabletten, gevulde chocolade, chocoladefiguren, nougat, marsepein...
Cyril Chocolat maakt chocoladerepen en "mignonettes" met gepersonnaliseerde verpakking (eigen foto's, logo, teksten ...). De klanten zijn resellers, bedrijven (relatiegeschenken), scholen, verenigingen en ook particulieren (communie, huwelijk, verjaardag, pensioen ...).
Het atelier bevindt zich in Samrée, een klein Ardens dorp, 535 m hoog gelegen op het plateau van de Baraque de Fraiture.
Aan het atelier is er een kleine winkel waar de chocolade en ook ambachtelijke producten uit de streek verkocht worden.
Bezoek met demonstratie en degustatie mogelijk voor zowel individuele personen als groepen in het Frans, Nederlands, Engels en Duits.
In de degustatiezaal kan men genieten van een kopje warme chocolade, koffie, thee ... Depot van taarten en ambachtelijk brood uit de regio.

Onthaal fr nl en de

Capaciteit

Groep max. pers. : 65

voorziening

Parking, Cafetaria

Diensten

Verkoop ter plaatse, Rondleiding op afspraak

opening

BEZOEK-DEMONSTRATIE VOOR INDIVIDUELE BEZOEKERS : zaterdag: om 14u, 15u en 16u. woensdag: om 15u. zondag: om 14u. BEZOEK-DEMONSTRATIE VOOR GROEPEN (minimum 15 betalende personen) OP AFSPRAAK : maandag tot zondag (9 - 17 u.) Gesloten: maandag en dinsdag (behalve voor groepen min. 30 pers.)

Toegankelijkheid

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit