'Saisons de la photo en Grande Forêt de Saint-Hubert' nodigt u uit om de ongerepte natuur te ontdekken, zoals u die nooit eerder had gezien!

Doorkruis het 'Grande Forêt de Saint-Hubert' en ontdek meer dan 500 natuurfoto's die in de buitenlucht zijn tentoongesteld, in het hart van 26 locaties, die uitzonderlijk zijn vanwege hun ongerepte natuur, een buitengewoon historisch erfgoed en de sfeer die kenmerkend is voor de Ardennen.

Wilde zoogdieren, vogels, insecten, bloemen, bomen en landschappen, ..., die gepresenteerd worden door middel van een selectie uiterst esthetische opnames, soms indrukwekkend, soms vertederend. Deze foto's zijn het werk van dierenfotografen en naturalisten, die bekend en erkend zijn in het milieu van de fotografie en die afkomstig zijn uit alle hoeken van Europa.

'Saisons de la Photo en Grande Forêt de Saint-Hubert' biedt, naast de permanente tentoonstellingen, een evenementenagenda over het thema van de ongerepte natuur en van de fotografiekunst. Het hele jaar door zullen er talrijke animaties worden georganiseerd, zodat u uw ontdekkingstocht in de natuur voort kunt zetten...

Opdat u niets zou missen van deze tentoonstellingen, kunt u 5 ontdekkingscircuits met de auto volgen. U kunt deze circuits op uw smartphone downloaden via de app « Promenades à la carte ». Ze doorkruisen de hele streek en verbinden alle tentoonstellingen met elkaar. Aangezien de circuits niet zijn bewegwijzerd, kunt u beginnen en eindigen waar u wil!

Een Folder/kaart is gratis beschikbaar bij de Toeristische Diensten van de 9 deelnemende gemeenten.