Een complete recreatie site met overnachtingsmogelijkheden, infrastructuur voor sport en ontspanning, en dit alles in een prachtige groene omgeving waar het meer de omgeving heerlijk fris houdt.
Het geheel van de site van Rabais (de Rabais is de naam van het beekje dat door de plaats stroomt) biedt talrijke overnachtingsmogelijkheden. Wie graag een sportieve vakantie wil kan hier tennissen, volleyballen, tafeltennissen, en squashen. Liefhebbers van de natuur kunnen wandelen over 100 km aan bewegwijzerde paden! Natuurlijk worden de vissers niet vergeten. Een tweede meer is speciaal voor hen gereserveerd.
Wilt u wat eten of drinken? In « la Paillote Gaumaise » zijn lekkernijen op basis van regionale producten verkrijgbaar en een grote keuze aan streekbieren, thee en koffie.

Het vakantiepark ‘Vallée de Rabais’ is gelegen op 2 km van Virton, in het hart van de Gaumestreek, ook wel de Belgische Provence genoemd dankzij haar microklimaat.De uitgestrekte bossen rondom het park vormen een prachtige omgeving voor wandelingen en fietstochten. De culinaire specialiteiten van de omgeving zullen u verrassen. De Vallée de Rabais is een ideale bestemming voor sportievelingen waar u in de zomer een waterfiets of kajak kan huren en gezellig kan rondvaren op het meer of kajakken.De huisjes voor 6 of 8 personen zijn perfect geïntegreerd in de omgeving en liggen grotendeels op een zuidhelling. U bent hier van harte welkom met uw gezin of voor een vakantie met vrienden.Zwemmen in het meer is verboden!

Detail...