vanaf
5.00

Andere label(s)Article 27Ardenne AttractionsAttractions & TourismeGeopark partner

Een immense wilde natuur die een van de mooiste grotten van Europa verbergt.
Dompel jezelf onder in het hart van de natuur, ontdek de mysteries van de onderwereld: de grotten van Han, het dierenpark, PrehistoHan.

De Grotten van Han (drie sterren in de groene Michelingids) zijn het resultaat van de ontmoeting tussen de Lesse, die de grot horizontaal uitgesleten heeft, en het regenwater dat in de bodem infiltreerde. Vanaf het dorpscentrum van Han-sur-Lesse voert een pittoreske tram je tot de ingang van de grot. Vervolgens leiden meertalige gidsen je door indrukwekkende zalen en langs de prachtige concreties. Het traject is ongeveer 2 km lang. Nieuw licht- en klankspektakel "Origin" in het hart van de grot !

Wildpark

Een speciaal uitgeruste safaricar brengt je op ontdekking van een reservaat van ongeveer 250 ha met wilde dieren die vroeger onze Ardense wouden bevolkten. Je kunt het wildpark ook te voet ontdekken via een wandelparcours zodat je de dieren van heel dichtbij kunt bewonderen. Zo kom je oog in oog te staan met allerlei wilde dieren die vroeger – maar ook soms nu nog - de Ardense bossenen Europese contreien bevolken. Het wildpark herbergt trouwens de Europese Big 5 : de 5 meest emblematische diersoorten van ons continent : de grijze wolf, de lynx, de beer, de Europese bison en de veelvraat.

Welke dieren? Herten, damherten, everzwijnen, maar ook bruine beren, oerossen, bizons, lynx, tarpans, steenbokken, de ezel van Poitou….om maar enkele voorbeelden te noemen. Zeker genoeg om zowel jong als oud te verrukken!

Het Wildpark verwelkomt ook een aantal nieuwe diersoorten zoals bijv. gieren die door stropers verwond zijn en niet meer in de vrije natuur kunnen worden teruggeplaatst, marmotten en verschillende uilensoorten.

Nieuw: Ontdek nu de bladerdakbrug in het wildpark: een fantastisch circuit in de bomen!
Een 5 meter hoge hangbrug van 200 meter lang werd onlangs geïnstalleerd. De bladerdakbrug loopt doorheen de kruin van de bomen, en vanop de brug geniet je ook nog een adembenemend uitzicht op de oude Lessevallei.Prehistohan

Nieuwe tentoonstelling: 50 jaar opgravingen in het water van de Lesse.

PrehistoHan belicht de archeologische opgravingen onder water die verricht werden in de bedding van de Lesse, ter hoogte van de uitgang van de Grotten van Han. Een boeiend avontuur dat meer dan 50 jaar geleden begon, toen de duikers sporen van een ver verleden uit het water haalden.

De Grot is al meer dan 4.000 jaar door mensen bezocht en leverde ons een aanzienlijke hoeveelheid archeologische voorwerpen, gaande van het late Neolithicum tot de moderne tijden. Het leeuwendeel van de gevonden voorwerpen stamt uit de late bronstijd.

Door het indrukwekkende aantal archeologische objecten wordt Han als één van de belangrijkste West-Europese vindplaatsen voor deze periode beschouwd.
Films, een maquette en foto’s nemen u mee aan de zijde van de duikers in het troebele water van de rivier, voor de ontdekking van een van de meest fabelachtige archeologische schatten van België. Een avontuur dat 50 jaar geleden is begonnen!

Kom deze uitzonderlijke voorwerpen ontdekken die op een aantrekkelijke, interactieve en ludieke wijze zijn tentoongesteld.

Gepassioneerd door natuurwetenschappen of gewoon leergierig? De tentoonstelling omvat ook een gedeelte dat gewijd is aan natuurwetenschappen: geologie, vorming van de grotten, de kalkafzettingen en de grotfauna.

Dankzij een grote maquette van het grotmassief, een voorstelling van de verschillende netwerken in de grot en een animatie over de grillen van de Lesse, kun je je een beter beeld vormen van de geologische kenmerken die het dorp zo bijzonder maken.

Ten slotte neem je in het gezelschap van Laura Craft deel aan de archeologische opgravingen, alsof je er echt bij was. In de interactieve bioscoopzaal zet je je 3D-bril op, neem je de joystick vast en ga je op ontdekking in de geheime galerijen van de Grotten van Han.

De allerkleinsten kunnen het avontuur voortzetten in onze grote nieuwe speeltuin. Het speelplein is gratis en gedeeltelijk toegankelijk voor kinderen met verminderde mobiliteit.
Je treft er ook een cafetaria (met een terras) waar je kunt genieten van lekker eten (wafels, pannenkoeken, snelle hapjes...) voor een scherpe prijs - met een pittig streekbiertje? - terwijl je een oogje in het zeil houdt!

Onthaal fr nl en de

voorziening

Parking, Speeltuin, Bar, Restaurant, Wifi, Souvenirswinkel, Busparking, Cafetaria

Toegankelijkheid

Aangepaste WC voor personen met beperkte mobiliteit
Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Restaurant toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Betaalwijze

Bancontact
MasterCard
Maestro
Visa

Activiteit voor individuele personen

Bezoek aan de PrehistoHan

Duizenden jaren geschiedenis in één tentoonstelling

50 jaar opgravingen, 9000 jaar Geschiedenis: een spannende tentoonstelling neemt je door de millennia mee.
Waan je een ontdekkingsreiziger diep onder de aarde. Speur de eerste mensen die ooit in de Grot leefden op. Beleef onvergetelijke momenten in PrehistoHan!
Hier bekijk je het deskundige werk – van de afgelopen 60 jaar – van archeologen op foto’s, video’s en in maquettes. Maar je leert ook bij over de geschiedenis van de Grot van Han als toeristische attractie dankzij de vitrines gewijd aan de tweehonderdste verjaardag van de eerste tocht in de Grotten.

Ook zie je hoe de eerste verkenningen verliepen van het meer dan 14 km lange ondergrondse grottenstelsel van Han-sur-Lesse. Een wereld op zich. Een wirwar van galerijen en zalen, tientallen meters onder de grond.

Gratis toegang tot het PrehistoHan museum op vertoon van je Grot of PassHan ticket! Tarieven aan de kassa:Duur van de activiteit :0:45Min

Diensten

Vrij bezoek

Openingsuren

Tarieven 2021

Per persoon : vanaf 5.00€

Per persoon : vanaf 5.00€

Prijs per kind : vanaf 3.00€

Prijs per kind : vanaf 3.00€

Verplichte reservering:https://tickets.grotte-de-han.be/nl/classic

PassHan
Grot Ontdekking + Wildpark + PrehistoHan en Han 1900 musea
Volw. (>12 jaar) :33 €
Kind (4-11 jaar) :24 €

Grot van Han
Grot Doortocht + PrehistoHan museum
Volw. (>12 jaar) :25 €
Kind (4-11 jaar) :18 €

Wildpark (te voet of met de Safari-car) + museum Han 1900
Volw. (>12 jaar) :23 €
Kind (4-11 jaar) :17 €

Abonnement 12 maanden* (Onbeperkt toegang tot het Domein + talrijke kortingen)
Volw. (>12 jaar) :55 €
Kind (4-11 jaar) :41 €

Parcours spéléo: 16,00€ > 22,00€

*Voordelen abonnees: Meer info op: www.grotte-de-han.be/nl/abonnement

Activiteit voor individuele personen

Bezoek aan de Grotten van Han

In het hart van de aarde...

In het hart van het eerste UNESCO Global Geopark van België biedt de Grot van Han je de kans om naar het midden van onze aarde te reizen. En er onvergetelijke schatten van de natuur te ontdekken… Een unieke belevenis, die al meer dan 23 miljoen bezoekers aantrok!

Niet voor niets werd de uitzonderlijke schoonheid van de Grot, met haar indrukwekkende druipstenen en grootse zalen, al meermaals beloond. Met 3 sterren in de Groene reisgids van Michelin bijvoorbeeld. En met de titel ‘Meest favoriete Toeristische Erfgoed van Wallonië’. Dankzij de nieuwe ledverlichting toont de Grot zich bovendien in vol ornaat, mét respect voor het milieu.

Origin, 's werelds meest indrukwekkende ondergrondse spektakel
Een ongeziene reis doorheen de tijd. Een licht- en klankspektakel dat de Grot tot leven brengt. En dat op een diepte van 110 meter... Dit wil je niet missen!

Twee verschillende bezoeken:

Doortocht
Rij met een honderdjarige tram tot aan de historische ingang van de Grot, in het midden van het Wildpark. Doorkruis de Grot en volg de rivier tot aan haar uitmonding. Klank- en lichtshow Origin inbegrepen.

Ontdekking
Ontdek de mooiste zalen en galerijen van de Grot. Klank- en lichtshow Origin inbegrepen. Inbegrepen in de PassHan

Duur van de activiteit :1:30 environMin

Diensten

Rondleiding zonder afspraak
Rondleiding FR
Rondleiding NL
Rondleiding EN
Rondleiding DE

Openingsuren

Tarieven 2021

Verplichte reservering:https://tickets.grotte-de-han.be/nl/classic

PassHan
Grot Ontdekking + Wildpark + PrehistoHan en Han 1900 musea
Volw. (>12 jaar) :33 €
Kind (4-11 jaar) :24 €

Grot van Han
Grot Doortocht + PrehistoHan museum
Volw. (>12 jaar) :25 €
Kind (4-11 jaar) :18 €

Wildpark (te voet of met de Safari-car) + museum Han 1900
Volw. (>12 jaar) :23 €
Kind (4-11 jaar) :17 €

Abonnement 12 maanden* (Onbeperkt toegang tot het Domein + talrijke kortingen)
Volw. (>12 jaar) :55 €
Kind (4-11 jaar) :41 €

Parcours spéléo: 16,00€ > 22,00€

*Voordelen abonnees: Meer info op: www.grotte-de-han.be/nl/abonnement

Activiteit voor individuele personen

Bezoek aan het Wildpark

Het bezoek in safaricar, voor een comfortabel bezoek.
De safaricar, een groot open voertuig, vertrekt vanuit het dorpscentrum voor een reis door het Wildpark. Bij de terugreis zet het voertuig u af aan het speelplein, of waar u opstapte, tegenover het onthaal, zodat u uw ontdekkingstocht door het Domein kunt voortzetten.

De ontdekking te voet, langs het gloednieuwe natuurparcours.
Dit 5,5km lange bospad is perfect om op uw eigen tempo het Wildpark. Een onvergetelijke ervaring daar u op een heel andere manier in contact komt met de dieren! Tijdens de wandeling bent u dicht bij de natuur en de dieren. U geniet ook van verschillende panorama’s en observatiepunten. De route vertrekt vanaf de behuizing van de rendieren en gaat zo langs alle Europese dieren van het reservaat.

Opmerking: honden zijn niet toegelaten daar ze de wilde dieren op de vlucht jagen. Wanneer er veel bezoekers zijn raden wij u aan kinderwagentjes aan onze medewerkers van het bagagedepot toe te vertrouwen.

Duur van de activiteit :1:30 - 3:00Min

Diensten

Vrij bezoek
Rondleiding FR
Rondleiding NL
Informatiebord in het Frans
Informatiebord in het Nederlands
Informatiebord in het Engels
Informatiebord in het Duits

Openingsuren

Tarieven 2021

Per persoon : vanaf 22.00€

Prijs per kind : vanaf 16.00€

Agenda van de plaats

Berenverhalen

Ga mee op reis in de wereld van de beer. De bruine beer, vandaag maar al te vaak gezien als een grote knuffelbeer, werd millenia lang beschouwd als de koning van alle Europese dieren! Wil je de verschillende gezichten ontdekken van dit enigmatische dier? Ga dan mee op ontdekking in de wereld van de beer!

In het Frans! Om 09:00. Duur: 1u30. Prijs: 23 €/kind. (4-11 jaar) - 29 €/volw. - Gold pass abonnee: -50%. Reservering verplicht. Transport hoofdzakelijk per Safari-car. Het dragen van een mondmasker is verplicht in de voertuigen (vanaf 12 jaar). Het is sterk aanbevolen om een mondmasker te dragen op andere drukke plaatsen en kan, afhankelijk van de omstandigheden, ook worden opgelegd.

Openingsuren

Op 24 jul, op 31 jul, op 07 aug, en op 14 aug.

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Agenda van de plaats

Het Park voor jou alleen: Ochtendbezoeken

Ontdek het Wildpark in al zijn pracht bij het eerste ochtendlicht. In kleine groepen (max. 15 deelnemers) vergezeld door een Ranger, verken je de ongeziene hoeken van het Wildpark, bewonder je de dieren in hun intimiteit en beleef je dit magische moment van onderdompeling in de natuur.

Om 07:30. Duur: 3u30. Prijs: 27 €/kind (6-11 jaar) - 35 €/volw. - Gold pass: -15%. Verplicht te reserveren. Kleed je warm aan en voorzie wandelschoenen!

Openingsuren

Op 20 jul, op 22 jul, op 27 jul, op 29 jul, op 03 aug, op 05 aug, op 10 aug, op 12 aug, op 17 aug, op 19 aug, op 24 aug, en op 26 aug.

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten, Minimum leeftijd :6 ans

Agenda van de plaats

Wijnproeverij in de Grot by Eric Boschman

Ondergronds genieten van heerlijke wijn. Zin in een delicieuze belevenis in België? Sommelier Eric Boschman nodigt je uit in het hartje van de Grotten van Han. Tijdens een degustatie van wijn en sterke drank uit de streek test je je smaakpapillen én krijg je tal van verrassingen. Een ontspannende en leuke activiteit onder leiding van onze speciale gids voor de dag! Heb jij een goede smaak- en geurzin? Je ontdekt het hier!

Enkel in het Frans! Om 14:00, 16:00 en 18:00. Duur: 2u. Prijs: 70 €/volw. Reservering verplicht. Het is verplicht om een mondmasker te dragen in de Grot (vanaf 12 jaar). Kleed je warm aan!

Openingsuren

Op 28 aug, op 02 okt, en op 23 okt.

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Agenda van de plaats

Bosbaden

Even één met de natuur. Bosbaden om tot rust te komen… Ken jij de Japanse ancestrale traditie Shinrin-yoku al? Begeleid door een natuurgids dompel je je onder in het bos van Boine en word je één met de natuur. Een authentieke en verkwikkende ervaring!

Om 09:00. Duur: 3u. Prijs: 27 €/kind. (6-11 ans) - 35 €/volx. - Gold pass: -50 %. Reservering verplicht.

Openingsuren

Op 18 jul, op 25 jul, op 01 aug, op 08 aug, en op 15 aug.

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Agenda van de plaats

Op het spoor van de grote Europese roofdieren

Na sluiting van het Wildpark ga je op verkenningstocht naar de vier meest beruchte roofdieren van ons werelddeel! Een natuurgids leidt je tot aan de nieuwe leefruimte van de bruine beren. Daarna ontmoet je de nieuwsgierige veelwraat. Het Domein van de Grotten van Han is het enige dierenpark in België waar je dit indrukwekkende dier kan bezichtigen! Ook de mysterieuze wolven zijn natuurlijk van de partij, alsook de elegante koning van het woud, de lynx.

Enkel in het Frans! Om 18:30. Duur: 2u15. Prijs: 25 €/volw. - 19 €/kind. (6-11 jaar) - Gold pass: -50%. Reservering verplicht. het dragen van een mondmasker is verplicht in de voertuigen (vanaf 12 jaar). Het is sterk aanbevolen om een mondmasker te dragen op andere drukke plaatsen en kan, afhankelijk van de omstandigheden, ook worden opgelegd. Kleed je warm aan. Voorzie wandelschoenen.

Openingsuren

Op 24 jul, op 31 jul, op 07 aug, en op 14 aug.

Beperkingen

Minimum leeftijd :6 ans

Agenda van de plaats

Op zoek naar de verloren rivier

Waar is de rivier toch gebleven? Van de Afgrond van Belvaux tot de Trou d’Enfaule... In kleine groepen (max. 15) begeleid door een Ranger, duik je het hart van de aarde in, volg je de mysterieuze reis van de ondergrondse Lesse en ontdek je de Grot van Han op een unieke manier.

Om 17:45. Duur: 3u. Prijs: 27 €/kind (6-11 jaar) - 35 €/ad. - Gold pass: -15%. Verplicht te reserveren. Kleed je warm aan (9°c) en voorzie wandelschoenen (500 trappen)!

Openingsuren

Op 21 jul, op 23 jul, op 28 jul, op 30 jul, op 04 aug, op 06 aug, op 11 aug, op 13 aug, op 18 aug, op 20 aug, op 25 aug, en op 27 aug.

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten, Minimum leeftijd :6 ans

Agenda van de plaats

Het Park voor jou alleen: Avondbezoeken

Ontdek het Wildpark in al zijn pracht tijdens de gouden uren van de avond. In kleine groepen (max. 15 deelnemers) vergezeld door een Ranger, verken je de ongeziene hoeken van het Wildpark, bewonder je de dieren in hun intimiteit en beleef je dit magische moment van onderdompeling in de natuur.

Om 17:45. Duur: 3u30. Prijs: 27 €/kind (6-11 jaar) - 35 €/volw. - Gold pass: -15%. Verplicht te reserveren. Kleed je warm aan en voorzie wandelschoenen!

Openingsuren

Van 21 tot 22 jul, van 28 tot 29 jul, van 04 tot 05 aug, van 11 tot 12 aug, van 18 tot 19 aug, en op 25 aug.

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten, Minimum leeftijd :6 ans

Agenda van de plaats

Culinaire wandeling

Gulzige wandeling bij maneschijn. 's Avonds, wanneer de bezoekers het Wildpark hebben verlaten en de dieren er de koning te rijk zijn, is het ideale moment om van een verrukkelijke wandeling te genieten, onderbroken met heerlijke regionale hapjes en de uitleg van je toegewijde gids. Geen zorgen, gulzigheid is een mooie zonde!

Op het menu:

18:30. Duur: 4 uur. Prijs online: 49 €/volw. - 29 €/kind. - Gold pass: -15%. Verplichte reservering! Kleed je warm aan en voorzie wandelschoenen.

Openingsuren

Van 20 tot 21 aug

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Agenda van de plaats

Bezoeken zoals vroeger

Keer terug naar de jaren 1900. Trek je laarzen aan, neem een fakkel en ga mee op verkenningstocht door de verlaten zalen van de Grot van Han! Ontmoet mensen uit de Belle Epoque en ontdek verlaten galerijen die al voor meer dan 50 jaar niet meer bezocht worden.

Enkel in het Frans! Om 18:30, 19:00, 19:30, 20:00 en 20:30. Duur: 2u15. Prijs: Bezoek: 27 €/volw. - 20 €/kind - Gold pass: -50%.Verplichte reservering. Het is verplicht om een mondmasker te dragen in de Grot (vanaf 12 jaar). Laarzen zijn noodzakelijk voor het bezoek; warme kledij wordt aangeraden. Geniet na je bezoek van een heerlijke maaltijd in ons restaurant Le Pavillon (maaltijd niet inbegrepen in de prijs!

Openingsuren

Op 04 sep

Beperkingen

Minimum leeftijd :6 ans

Agenda van de plaats

Bezoek Han-chanté - De Grot Zingt

Verken de zalen en galerijen van de Grot en laat je meeslepen door de betoverende stemmen van getalenteerde zangeressen, waaronder Marie-Catherine Baclin, mezzosopraan.

Uitleg tijdens het bezoek enkel in het Frans! Om 18:00. Duur: 2u. Prijs: 27 €/volw. - 20 €/kind. (6-11 jaar) - Gold pass: -50%. Reserveren verplicht! Het is verplicht om een mondmasker te dragen in de Grot (vanaf 12 jaar). Kleed je warm aan!

Openingsuren

Op 25 sep, op 16 okt, en op 06 nov.

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten, Minimum leeftijd :6 ans

Agenda van de plaats

Burlen van de herten bij valavond

Sinds het begin der tijden is de mens geboeid geweest door de Koningen van het Woud, de herten. De herfst is veruit de meest magische tijd om ze te observeren, maar vooral om naar het indrukwekkende burlen van de herten te komen luisteren. Burlen, synoniem van liefdesparades, dominante gevechten, intriges... Hier voel je je dicht bij de wilde natuur!
Vertrek met onze Safari-car en geniet van één van de mooiste spektakels van de natuur!

Enkel in het Frans! Om 18:00. Duur: 2u. Prijs online: 25 €/volw. - 19 €/kind. (4-11 jaar) - Gold pass: -50%. Reservering verplicht. Warme kledij wordt aangeraden; voorzie wandelschoenen. Het dragen van een mondmasker is verplicht in de voertuigen (vanaf 12 jaar). Het is sterk aanbevolen om een mondmasker te dragen op andere drukke plaatsen en kan, afhankelijk van de omstandigheden, ook worden opgelegd.De avond kan verlengd worden in het restaurant Le Pavillon (te reserveren)!

Openingsuren

Van 17 tot 18 sep, van 24 tot 25 sep, van 01 tot 02 okt, en van 08 tot 09 okt.

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten, Minimum leeftijd :8 ans

Agenda van de plaats

Burlen van de herten tijdens de ochtendstond

Het burlen kondigt de paringstijd aan. Tijdens deze periode van gewelddadige gevechten weerklinkt het krachtige en ongebruikelijke burlen van de herten. Neem deel aan een boeiende ochtendwandeling met uitleg van een gids over de Koning van het Woud! Om dit prachtige schouwspel van de natuur te bewonderen, zal je vroeg moeten opstaan, héél vroeg... Maar beloofd, je zult er geen spijt van hebben!

Enkel in het Frans! Om 07:00 (afspraak aan het onthaal). Prijs online: 27 €/volw. - 21 €/kind. (6-11 jaar) - Gold pass: -50%. Om 07:00 's ochtends zijn onze kassa's nog gesloten. Het is daarom van uiterst belang dat je je reservering op voorhand regelt! Kleed je warm aan en voorzie wandelschoenen. Croissant en koffie aangeboden.
Opgelet: Het dragen van een mondmasker is verplicht (vanaf 12j.) in de voertuigen. Op sommige "drukkere" plaatsen is het dragen ervan sterk aangeraden of zelfs verplicht.

Openingsuren

Op 18 sep, op 25 sep, op 02 okt, en op 09 okt.

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Agenda van de plaats

Fotosafari in het Wildpark

Beleef een unieke ervaring… het Wildpark in alle exclusiviteit! De Safari-car brengt je zo dicht mogelijk bij de wilde dieren zodat je de mooiste foto's kunt maken!

Uitleg tijdens het bezoek enkel in het Frans! Om 07:30. Duur: 3u. Prijs online: 30 €/pers. - Gold pass: -15%. Verplichte reservering. Kleed je warm aan voorzie en wandelschoenen. U krijgt een heerlijke ontbijt! Het dragen van een mondmasker is verplicht in de voertuigen (vanaf 12 jaar). Het is sterk aanbevolen om een mondmasker te dragen op andere drukke plaatsen en kan, afhankelijk van de omstandigheden, ook worden opgelegd.

Openingsuren

Op 19 sep, op 26 sep, op 03 okt, en op 10 okt.

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Agenda van de plaats

Hanlloween avondshows

Beleef een huiveringwekkende avond op het Domein van de Grotten van Han. Op deze Halloweenavonden zijn heksen, vampieren en weerwolven op de afspraak tijdens een wandeling in het duistere woud, waar de krachten van het kwaad toeslaan... Zul je deze bloeddorstige demonen durven trotseren? Dit zowel verrassend als schrikwekkend wandelparcours-spektakel van 2 km door het Wildpark is de perfecte gelegenheid om een onvergetelijke avond door te brengen met familie of vrienden!

Enkel in het Frans! Vertrek om 17:30, 18:10, 18:50, 19:30 en 20:10. Duur: 2u. Prijs: 27 €/volw. - 21 €/kind. - Gold pass: -15%. Reservering verplicht. Het is verplicht om een mondmasker te dragen in de voertuigen en tijdens de wandeling (vanaf 12 jaar). Kleed je warm aan en voorzie wandelschoenen. Aarzel niet je te verkleden!

Openingsuren

Van 30 okt tot 02 nov

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten, Minimum leeftijd :6 ans

Service

Coronamaatregelen Domein van de Grotten van Han (Wildpark + Grot van Han) : Gesloten tot 18/12

Andere voorzorgsmaatregelen en reserveringswijze:
- Online reserveren : https://tickets.grotte-de-han.be/nl/classic
- De inkomhal, de loketten en de vertrekken voor bezoekers zijn verplaatst. Op die manier hebben we voldoende ruimte om social distancing toe te passen in de wachtrijen.
- Het Domein werd volledig aangepast zo dat social distancing perfect kan.
- We desinfecteren alle oppervlaktes de plekken en waar bezoekers komen met regelmaat.
- Het dragen van een mondmasker is verplicht (vanaf 12 jaar) in de voertuigen (Safari-car en tram) en sterk aangeraden in de Grot en op drukke plekken.

- Onlne reservatie
- hydroalcoholische handgel
- Mondmasker verplicht
- Specfieke openingsuren