Accueil Champêtre

Al 25 jaar lang geven de Alpen-geiten hun beste melk om zo de smaakvolle kazen van de geitenboerderij van Ozo te kunnen maken! Via een bewegwijzerd parcours met didactische panelen ontdekt u de boerderij en bezoekt u de melkzaal, de kaasmakerij en de rijpingszaal.
De geitenboerderij van Ozo is gelegen op de Ardense hoogvlaktes waar de geiten genieten van de goede voeding van de velden. Wat is toch het geheim van deze unieke smaak en bloemrijke geur van deze boerenkaas, gemaakt op basis van rauwe melk? Het recept is eenvoudig: respect voor tradities en de tijd de tijd laten zijn de sleutelwoorden.
De met de grootste zorg gefokte geiten en een uitzonderlijke knowhow geeft de mogelijkheid aan de grootste fijnproevers om hun goesting te vinden tussen een twintigtal kaassoorten. Fleuri, nature of cendré, vers of gerijpt, bij de geitenboerderij van Ozo hebben de producten een smaak die uw papillen zullen prikkelen en verwennen!

Onthaal fr nl

voorziening

Busparking, Parking

Toegankelijkheid

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Betaalwijze

Cash

Activiteit voor individuele personen

Bezoek aan de geitenboerderij van Ozo

Door het volgen van een leerzame route, die met borden is aangegeven, leert u meer over de boerderij, de melkruimte, de kaasmakerij, de kamer voor het rijpen ...

Duur van de activiteit :45 minutesMin

Diensten

Vrij bezoek
Informatiebord in het Frans
Informatiebord in het Nederlands
Informatiebord in het Engels

Openingsuren

Tarieven 2021