Accueil Champêtre

La Verte Prairie, de groene weiden van de Ardennen, wat een inspiratie! Bij de boerderij La Verte Prairie kunnen kinderen een gezonde frisse neus halen en genieten van de dieren en de natuur! Ze leren er over de dieren, proeven de lokale specialiteiten van de streek, en mogen meehelpen met het werk op de boerderij.
La Verte Prairie is vooral een kennismaking met de wereld van het "platteland". Er worden stages georganiseerd en workshops op verschillende thema's. Kinderen leren er over de dieren, hun gewoontes en voeding. En hoe moet je eigenlijk eieren rapen?
La Verte Prairie is ook een ambachtelijke slagerij waar je kunt proeven van de smaak van heerlijke natuurlijke producten.
Kinderen zijn er welkom om te leren koeien melken, alle dieren te verzorgen, te voederen en hun stallen en hokken te verschonen met vers stro.
Ook mogen ze een tochtje maken op een pony, of spelletjes doen zoals dierengeluiden raden met een blinddoek voor. Of wat denkt u van het zelf maken van brooddeeg, boter of yoghurt?

Logeren op de boerderij, een goed idee voor een originele vakantie voor u en uw gezin, ver weg van de dagelijkse sleur!

Onthaal fr

voorziening

Speeltuin, BBQ

Beperkingen

Huisdieren toegelaten