In Verlaine, in de "Ferme des Sanglochons" proeft u de produkten afkomstig van een"speciaal" dier. De "sanglochon" kruising tussen een varken (cochon) en een everzwijn (sanglier). In deze Ardense herberg mag u niet alleen proeven maar krijgt u ook informatie over het zouten, het roken en het drogen van de charcuteries van het land die eveneens de specialiteiten van het huis zijn.
Sinds eeuwen is ham in de Ardennen een gelegenheids etenswaar dat men bij speciale occasies, bij parochiale feesten, bij familiale banketten, kermissen of bij het bezoek van een bezoeker die men graag ontving, aanbood. Deze charcuterie dankt haar reputatie aan de manier waarop men het dier voedde en de wijze waarop men deze rookte. Hespen en worsten droogden of werden gerookt boven een vuur van genever-, brem en heidetakken. in de "Sanglochon" zult u kunnen genieten van de gezouten produkten en andere streekprodukten.

Onthaal fr

voorziening

Bar, Souvenirswinkel, Restaurant, Busparking, Wifi, Parking

Toegankelijkheid

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Beperkingen

Toegankelijk voor wandelwagens
Huisdieren niet toegelaten

Betaalwijze

Maestro
Bancontact
Visa
MasterCard