De vzw "Ruches & Nature" werd opgericht met als doel de passie voor bijen en bijenteelt die ons drijft, aan iedereen door te geven.
Daartoe beheert de vereniging een kleine bijenstal in Malmaison in het hart van het natuurpark van de Haute Sûre en het woud van Anlier, in een omgeving die rijk is aan verschillende bloemen, aangezien de bijenstal omringd is door weiden en verschillende bossen.

De vzw "Ruches & Nature" werd opgericht met als doel de passie voor bijen en de bijenteelt die ons motiveert, door te geven aan iedereen.
Hiervoor beheert de vereniging een kleine bijenstal in Malmaison, in het hart van het natuurpark van de Haute Sûre en het bos van Anlier, in een omgeving die rijk is aan gevarieerde bloei, waarbij de bijenstal wordt omringd door weilanden en verschillende bossen.
Op elk moment van het jaar kunt u op afspraak de bijenstal komen bezoeken. Voor degenen die aarzelen om een opleiding in de bijenteelt te beginnen, stellen wij voor om samen met ons de bijenkorven te komen bezoeken, voordat u uw tijd en geld in deze passie investeert.
Op verzoek kan een kleine animatie worden georganiseerd voor een klas, een kinderdagverblijf...
Deze activiteiten zijn volledig gratis.

Diensten

Verkoop ter plaatse

Productie

Productie