Biologische landbouw

Klein familiebedrijf in biologische landbouw dat voornamelijk een breed assortiment geitenkaas produceert, pasteien, vleeskuikens en schapen-, geiten- en varkensvlees.

Ann verwerkt haar geitenmelk tot kaas, yoghurt en taarten.Al meer dan 20 jaar biedt de Ferme des Sureaux haar producten rechtstreeks te koop aan in de kleine biologische kruidenierswinkel van de boerderij, op enkele zeer lokale markten (Redu en Paliseul), bij de Gacs van de streek en in nabijgelegen restaurants. Sinds 3 jaar zijn ze ook verkrijgbaar in sommige kruidenierswinkels van de provincie Luxemburg, dankzij het netwerk 'Solidairement'. In de kruidenierswinkel vindt u ook veel andere biologische en lokale producten, zoals kazen, vleeswaren, brood, meel, fruit en groenten, bieren, jam en delicatessen. En natuurlijk altijd een glimlach!

Onthaal fr nl en

Diensten

Verkoop ter plaatse

Betaalwijze

Payconiq et monnaies locales

Productie

Biologische landbouw

Een gamma van verse en fijne geitenkazen, verse kazen met subtiele kruiden, met tuinkruiden, met vijgen, met honing, met siroop, met speculoos, met spek of met olijfolie, knoflook en gedroogde tomaten.

Productie

Biologische landbouw

Geitenkaas gemaakt in het volle seizoen.

Productie

Biologische landbouw

Productie

Biologische landbouw

Productie

Winkel op de boerderij met eigen producten en van andere biologische en regionale producenten.- de producten van de boerderij :- koe- en schapenkazen- brood en meel- groenten en fruit- kleine ...

Meer weten

Boerenmarkt van Florenville

Groente, fruit, kaas en andere regionale boerenproducten.

Meer weten