De boerenmarkt van Han (Tintigny) zet lokale kwaliteitsvolle boerderijproducten in de kijker, maar ook vakmanschap uit de streek.
Je vindt er biologische groenten en fruit; kaas ; ambachtelijk brood; eieren; vlees, gevogelte en charcuterie; diverse zoete of hartige bereidingen; chocolade ; kruiden; wijn ; regionale drank; een Oxfam MdM stand ... zonder de ruime keuze aan artisanaat te vergeten.

Bij COIN vrac vind je meer dan zestig voedings- en huishoudproducten, maar ook alle ingrediënten die je nodig hebt om zelf je schoonmaak- en cosmetische producten te bereiden. Biologische, lokale en eerlijke handel: cosmetica, granen, drogisterijen, gedroogd fruit, zaden en specerijen, oliën, azijn, peulvruchten en zetmeelrijk voedsel, pasta, spread en een molen om uw koffie ter plaatse te malen!

In de hal bevindt zich ook een restaurant waar je niet alleen van je aankopen kunt smullen maar ook van een seizoensmenu (ook vegetarisch) en lokale drankjes kunt genieten.

Ontdek de gastronomische rijkdom van onze regio elke vrijdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur in de Halle de Han, bij het uitrijden van Tintigny richting Aarlen.

Overdekte markt / kleine eetgelegenheid / betalen met bankkaart mogelijk / parking / toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Mogelijkheid om iets te drinken of te eten tot 22u.

opening

Op vr van 17u tot 20u