Régals terroirs

De Hartman vestigingen zijn zich blijven ontwikkelen en diversifiëren om zich zo goed mogelijk aan te passen aan de eisen van de verschillende economische situaties en zo een zogenaamd 'ancienne maison' te worden.
Het familie-epos begon in 1925 toen Edouard Hartman een slagerij opende in het centrum van Vaux-sur-Sûre. Het bedrijf zal snel evolueren naar de handel en het slachten van varkens. Toen Jean-Pol Hartman in 1992 zijn vader Roger opvolgde, wilde hij gaan diversifiëren. Het is op deze manier dat er een nieuwe keten van gezouten en gerookte hammen is ontstaan: de 'Délice de la Sûre'.

De beste manier om de kwaliteit van Hartman's producten te realiseren is door ze te proeven!

Ook een exporteur.

Productie

Gekookte ham, worst, paté, bloedworst, preskop

Productie

Ardense hamBeschermde Geografische Aanduiding

De Jambon d'Ardenne is zonder twijfel één van de parels van de Belgische gastronomie. Deze vleeswaar die een eigen Europees label (IGP - Indication Géographique Protégée) heeft gekregen wordt bereid van een op beukenhout gerookte varkensbout. Haar geografische productiezone is natuurlijk geconcentreerd in de provincie Luxemburg.
We kunnen de ham op de meest eenvoudige wijze proeven, met een stuk brood of met fruit, maar de restauranthouders van de streek presenteren het soms op de meest onverwachte manieren!