Dit vakantiedorp bevindt zich in het hart van de Ardennen, met nog volop ongerepte natuur en een enorme rijkdom aan flora en fauna. Het park bevat meerdere vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen en talrijke sport- en ontspanningsmogelijkheden waaronder een tropisch zwemparadijs. .


U kunt er een huisje "select" huren met alle nodige comfort voor een heerlijk verblijf (uitgeruste keuken, salon met tv) of een huisje "exclusive" reserveren met meer luxe (afwasmachine, flat screen tv in de salon en de slaapkamer, opgemaakte bedden, sauna).

Twijfel niet om onze website te bezoeken voor meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden.

Voor sportliefhebbers van alle soorten en maten zijn er het hele jaar door talrijke mogelijkheden: wandeltochten, MTB, bowling, minigolf, tennis, squash, badminton, klimmen, boogschieten, pingpong.
Daarbij beschikt Center Parcs over "Aqua Mundo", dé droomlocatie voor waterratten! Een zwemparadijs met golfslagbaden, glijbanen, jacuzzi's, pierenbadjes, verwarmd buitenbad... Kort gezegd, plezier voor groot en klein, het hele jaar door en bij ieder weertype!

In Aqua Mundo kan de hele familie zich uren uitleven. Een glijbaantochtje, een « battle » tegen de golven in het golfslagbad, of heerlijk meedrijven met de stroming. Een pierenbadje is voorzien voor baby's en de allerkleinsten.
Sunparks biedt niet alleen sportieve activiteiten maar ook talrijke eetgelegenheden, zoals een buffet-restaurant, een brasserie, een pizzeria of fast-food tent. Er is voor elk wat wils!

Ons park is eveneens gelegen midden in een regio vol activiteiten en is de ideale uitgangsbasis voor bezoekjes en ontdekkingen van al wat de omgeving te bieden heeft!

Onthaal fr nl en de

voorziening

Restaurant, Parking, Sanitaire voorzieningen, Vestiaire, Douche, Bar

Diensten

Materiaalverhuur