In de keuken geeft Etienne Banneux de voorkeur aan seizoensproducten, maar ook aan regionale producten en plaatselijke producenten. En natuurlijk, in het seizoen, is er wildvlees in de keuken.
Een geraffineerde en respectvolle keuken met producten van het seizoen, waar het persoonlijke vleugje van de chef niet vergeten wordt! Chef Etienne Banneux kiest zijn ingrediënten met zorg en is alleen tevreden met de beste kwaliteit. Opmerkelijk zijn zijn sauzen en vooral ook zijn desserts à la carte. Een zeer gevarieerde kaasschotel is ook een zeer goede keuze om uw middag of avond mee af te sluiten!
De patron: Etienne Banneux

Onthaal fr

voorziening

Eigenaar kookt, Parking

Diensten

Catering, Afhaalmaaltijden, Thuis service

Keuken

Belgische keuken, Vegetarisch, Provençaalse keuken, Vis en schelpdieren, Wild in het seizoen, Ardense streekkeuken, Mediterraanse keuken, Moderne keuken, Franse keuken, Gastronomische keuken, Biologische keuken

Betaalwijze

Payconiq by Bancontact
Cash