Gault & Millau gids

Alexandre Willems is chef van het beroemde gastronomische restaurant Kokejane de Herne, en is sinds 2003 ook eigenares van het hotel. Zij beheert de keukens van restaurant Apicius met de stiptheid en de knowhow die het restaurant uitstraalt.
Gastronomie en welzijn gaan goed samen, dat bewijst dit restaurant, en de menu's zijn zo uitgebreid en delicieus dat uw verblijf een onvergetelijke herinnering zal achterlaten.
De eigenaar: Alexandre Willems

Onthaal fr nl

Capaciteit

Groep max. pers. : 100
Capaciteit restaurant : 100
Aantal zitplaatsen restaurant : 100

voorziening

Speeltuin, Wifi, Veranda, Busparking, Kinderstoel, Parking, Tuin, Eigenaar kookt, Kinderspeelhoek

Diensten

Verhuur (feest)zaal, Kindermenu, Muziek, Catering

Activiteit(en)

Kooklessen

opening

Van 12u tot 14u en van 19u tot 21u30

Open op zondag

Keuken

Wild in het seizoen, Gastronomische keuken, Franse keuken

Tarieven

3-gangenmenu : Vanaf 39
Gastronomisch menu : Vanaf 30
Menu voor groepen

Betaalwijze

American Express
Bancontact
MasterCard
Visa