Gault & Millau gidsBib GourmandMichelingids

De jonge Chef Frédéric Bruneel, die zijn vak heeft geleerd bij « Sea Grill » in Brussel, en zijn vrouw Angélique, hebben van hun kleine hotel-restaurant een plek gemaakt waar oude stenen en culinaire kunsten goed samengaan. Zonder pretentie, maar de kaart van « Les Clos des Récollets » biedt met vindingrijkheid en luchtigheid een nieuwe blik op de spijzen van de streek van Durbuy. Wat een blik... En wat een charme! Hun huis uit de 17e eeuw, in het hart van het oude stadscentrum, is volledig en zeer succesvol gerestaureerd. Hier verzint het echtpaar de nieuwe streekgerechten. Ze zijn origineel, modern en smaakvol.
De kelder is uitzonderlijk. De gastvrijheid is eerlijk en gemeend. Laten we om u lekker te maken eens wat opnoemen: ravioli van langoustine en truffel, een confiserie van spek met karamel van appel, kaviaar en aubergine, verloren brood met gekaramelliseerde appel en vanille-ijs... Kom proeven en oordeel zelf!
De eigenaren: Angélique Henet & Frédéric Bruneel

Onthaal fr en nl

Capaciteit

Aantal zitplaatsen restaurant : 45

voorziening

Parking, Terras, Kinderstoel, Wifi, Eigenaar kookt

Diensten

Kindermenu

opening

Open van 12u tot 14u30 en van 19u tot 21u30 Gesloten op di en woe

Open op zondag

Jaarlijks verlof: van 25/6 tot 18/7/2019 en van 9/9 tot 26/9/2019

Keuken

Gastronomische keuken, Franse keuken

Beperkingen

Huisdieren toegelaten in het restaurant

Tarieven

3-gangenmenu : Vanaf 37
Gastronomisch menu : Vanaf 75

Betaalwijze

Visa
Bancontact
Maestro
MasterCard