Gault & Millau gids

De ideale plek voor een gastronomische pauze!

Landelijke stijl, houten meubilair, groot terras in volle natuur ...het restaurant Les 4 Seasons onderscheidt zich door zijn moderne en warme uitstraling. De genereuze keuken en recepten van chef-kok Sarah Matgen zijn subliem! De home-made gerechten met mediterrane accenten zijn een waar genot voor foodies.

De bazin aan het fornuis laat u proeven van een smaakvolle keuken met mediterrane accenten op basis van verse seizoensproducten. Chef stelt zijn menu samen naar gelang het seizoen. Uw smaakpapillen zullen geprikkeld worden. In het restaurant « Les 4 Saisons » is de goede smaak op elke tafel aanwezig, en vermengd zich met charme, kwaliteit en humor. U bent verzekerd van een onvergetelijk moment!
De eigenaar: Sarah Matgen

Onthaal fr

Capaciteit

Groep max. pers. : 40
Capaciteit restaurant : 40
Aantal zitplaatsen terras : 20
Aantal zitplaatsen in zaal 1 : 40

voorziening

Parking, Wifi, Verwarmd terras , Eigenaar kookt, Kinderstoel, Tuin, Veranda

Diensten

Verhuur (feest)zaal, Afhaalmaaltijden, Catering

opening

Open op ma, di, do, vr, za en zo van 12u tot 14u en op ma, di, do, vr en za van 19u tot 21u Gesloten op woe en op zo van 19u tot 21u

Open op zondag

Gesloten op zondagavond en woensdag, behalve op feestdagen.

Keuken

Gastronomische keuken, Mediterraanse keuken, Franse keuken, Wild in het seizoen

Toegankelijkheid

Aangepaste WC voor personen met beperkte mobiliteit
Restaurant toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Betaalwijze

MasterCard
Visa
Maestro