L'Epi d'Or: Auberge de la Ferme

Bouillon

Lepidor-JPGHD-EquinoxLightPhoto-10Lepidor-JPGHD-EquinoxLightPhoto-2Lepidor-JPGHD-EquinoxLightPhoto-4Lepidor-JPGHD-EquinoxLightPhoto-5Lepidor-JPGHD-EquinoxLightPhoto-6PlatLepidor-JPGHD-EquinoxLightPhoto-8Lepidor-JPGHD-EquinoxLightPhoto-9Lepidor-JPGHD-EquinoxLightPhoto-11Lepidor-JPGHD-EquinoxLightPhoto-13

Beschrijving

Verdeeld over drie zalen waar natuursteen en hout goed samengaan, biedt dit restaurant een droomkader om dagmenu's te proeven of "à la carte" te eten. Beter nog, het gastronomische streekmenu dat Chef Michel Boreux en zijn team samenstellen, wordt elke maand veranderd en met geduld en passie bereid. Deze uitzonderlijke menu's bevatten de sterke punten van de gastronomische weekendformules.De eigenaren: Patricia en Michel Boreux De restaurant is geschikt in het hart van Rochehaut dichbij het bekente uitzicht van Frahan.

Gesproken talen : Frans



Capaciteit

Aantal couverts : 110

Aantal couverts op het terras : 20

Groepen aanvaard

Maximaal aantal personen : 100

Faciliteiten en diensten

  • Huisdieren toegelaten
  • Toegankelijk PBM
  • Traiteur (meeneemgerechten)
  • Parking
  • Tuin/park
  • Wifi verbinding

Locatie