vanaf
7.00

Wallonie Destination QualitéAttractions & TourismeKortingsbonnen

Neem je kinderen mee voor een tochtje door het hart van de Ardense natuur! Beleef de tramway op de manier zoals je grootouders het vroeger ook beleefden.
Een nostalgisch gevoel bekruipt de passagier die aan boord gaat voor een reis in een ander tijdperk. Op weg voor een traject door inspirerende en fascinerende landschappen! De "Tramway Touristique de l’Aisne" benut een stuk van de authentieke Ardense buurttramlijn (de vroegere secundaire spoorlijn). De tram vertrekt aan het station, dat voorzien is van alle moderne comfort, een cafetaria, een klein museum en enkele authentieke trams van soms meer dan een eeuw oud. Hij voert je door stukjes ongerepte natuur waarop de tijd geen vat lijkt te hebben. De tram spoort voor een groot deel langs de Aisne en laat je de typische Ardense fauna en flora ontdekken.

Onthaal fr nl en de

voorziening

Wifi, Busparking, Parking, Cafetaria

Beperkingen

Huisdieren toegelaten

Betaalwijze

Maestro
Bancontact
Visa
American Express
MasterCard

Activiteit voor individuele personen

Aan boord van de Toeristische Tramway van de Aisne (TTA)

Duur van de activiteit :60Min

Diensten

Rondleiding op afspraak
Rondleiding FR
Rondleiding NL

Openingsuren

Dagen dat de tram rijdt: zie website
Duur van het traject (heen en terug): van 1u tot 2u

Tarieven 2020

Per persoon : Van 7.00 tot 50.00€

Speciaal aanbod

Korting met de Kortingspas 2019-2020

Op vertoon van je kortingspas 2019-2020 geniet je van de volgende kortingen: toegang voor volwassenen aan de prijs van 9 tot 15€ (in plaats van 12 tot 18€) en toegang voor kinderen aan de prijs van 7 tot 10€.

Om te weten hoe je deze kaart kunt gebruiken en kunt genieten van diverse kortingen bij 60 attracties vanaf de maand april 2019, kijk je op de volgende pagina: "Kortingsactie"