Kortingsbonnen

Beleef een ontspannen dag met de kinderen in de Ardennen. Meer dan 150 dieren met een mini adventure-park, speeltuin, uitgestrekt strand aan de Semois, taverne, streekkeuken, ijs, pannenkoeken.

Deze kinderboerderij aan de rand van het bos en langs de Semois is een paradijs voor kinderen. Ze kunnen er kennismaken met de kippen, konijnen, geiten, schapen, pony's en de ezel Cadichon. Een knipoog naar het kinderboek "Tiny op de boerderij" van uitgeverij Casterman. De boerderij ligt in het geklasseerde dorpje Frahan, op enkele minuten van Bouillon, aan de voet van Rochehaut.

- toegang tot de boerderij voor kinderen; - mini-avonturen parcours, houten speeltuigen; - uitgestrekt strand langs de Semois. Kom een lekker lokaal biertje drinken, een ijsje, een soep van het huis, een omelet, een pannenkoek of een plankje van Frahan proeven op het terras met zicht op de Semois of in de taverne bij het houtvuur.

Detail...

Onthaal fr nl

voorziening

Parking, Speeltuin, Bar, Vestiaire, Restaurant, Busparking

Toegankelijkheid

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Betaalwijze

Cash

Activiteit voor individuele personen

Bezoek aan de Kinderboerderij

Openingsuren

Speciaal aanbod

Korting met de Kortingspas 2019-2020

Op vertoon van je kortingspas 2019-2020 geniet je van de volgende kortingen: toegang voor de familie aan de prijs van 5€ (in plaats van 8€).

Om te weten hoe je deze kaart kunt gebruiken en kunt genieten van diverse kortingen bij 60 attracties vanaf de maand april 2019, kijk je op de volgende pagina: "Kortingsactie"