Kortingsbonnen

Plezier verzekerd bij de stroomversnellingen van het kasteel van Walzin en Pont-à-Lesse.
Aan de oevers van de rivier kun je genieten van verschillende restauratiemogelijkheden, picknickplaatsen, enz. Je zult zeker onder de indruk zijn van de naaldrotsen van Chaleux, een geklasseerd natuurmonument dat fier boven de Lesse uittorent. Al kanoënd op deze onstuimige rivier kun je genieten van de ongerepte natuur en de pracht van de Ardense rotsen.

2 trajecten: van Houyet tot Anseremme (21 km / 4 à 5 uur) of van Gendron tot Anseremme (12 km - 3 uur).

Kajakken is afhankelijk van de weersomstandigheden. Indien het veel regent kan het niveau van de Lesse van de ene op de andere dag sterk wisselen. Dit kan betekenen dat we genoodzaakt worden om onze activiteiten tijdelijk te staken om uw veiligheid te waarborgen.
In geval van droogte kan de Waalse Regio het kajakken op de rivier verbieden, om ons prachtig natuurgebied te beschermen.
In beide gevallen doen wij ons uiterste best om onze klanten te verwittigen en hun een alternatief programma aan te bevelen.

Onthaal fr nl en

voorziening

Busparking, Douche, Bar, Sanitaire voorzieningen, Restaurant, Vestiaire, Parking, Cafetaria

Diensten

Materiaalverhuur

opening

Open van 01 apr tot 31 okt alle dagen Gesloten op 06 jun

Betaalwijze

Bancontact
Visa
MasterCard
Maestro
Betaling met contant geld
Factuur

Activiteit voor individuele personen

Afvaart van de Lesse

U gaat tot Anseremme (Dinant) en koopt daar uw biljet om de afvaart van de Lesse te verrichten. Vanaf Anseremme, vertrek met de trein naar het station van Gendron of Houyet al naar gelang de verkozen afvaart (21km of 12 km). Vertrek en afvaart van de rivier tot uw startpunt Anseremme.

Te Anseremme, op 50m achter de kerk: grote privé parking, douches en kleedruimtes. Sfeervol cafetaria aan de oever van de Lesse.

Duur van de activiteit :2h30 ou 5hMin

Voorzieningen

Restaurant, Parking, Douche

Diensten

Materiaalverhuur

Openingsuren

Activiteit

Zonder begeleiding

Beperkingen

Minimum leeftijd :5

Tarieven 2020

Speciaal aanbod

Korting met de Kortingspas 2019-2020

Op vertoon van je kortingspas 2019-2020 geniet je van de volgende kortingen: toegang voor volwassenen/kinderen aan de prijs van 20,50€ (in plaats van 22€). Vertrek van Gendron naar Houyet.

Om te weten hoe je deze kaart kunt gebruiken en kunt genieten van diverse kortingen bij 60 attracties vanaf de maand april 2019, kijk je op de volgende pagina: "Kortingsactie"