Kortingsbonnen

Ga op pad met de familie en ontdek de dieren van onze boerderijen en bossen aan boord van een toeristisch treintje. Dit dierenpark biedt een veertigtal diersoorten, waaronder herten, struisvogels, lama’s, bizons, rossige Ardense schapen, varkens in open lucht, witte Deense herten,… Het dorpje Rochehaut zit ook in de route van ongeveer een uur.
Het dierenpark "Entre Ferme et Forêt" bezit diverse dieren van de boerderij zoals limousins, bizons, trekpaarden, Ardense prairievarkens, ezels, geiten, schapen… en diersoorten die in onze bossen leven, zoals herten, reeën, everzwijnen,… Om zowel het park als het dorp te ontdekken neem je plaats in het toeristisch treintje met drie wagons. In de traditionele kleuren van de Auberge de la Ferme, en versierd met dierenfoto’s, rijdt het treintje traag zodat je naar hartenlust foto's kan nemen van het dorp en de dieren in het park. Het rondje van ongeveer een uur begint vanaf de Taverne de la Fermette waar je in mag stappen, of je nu gast bent bij de Auberge of niet. Vervolgens neemt hij je mee op ontdekking naar het dorp en het dierenpark. Combineer ook eens een bezoek aan het dierenpark met een bezoek aan het agrimuseum "La ferme de mon père".

Onthaal fr nl

voorziening

Parking, Restaurant

Diensten

Audiogids NL, Audiogids FR

Activiteit voor individuele personen

Bezoek aan het dierenpark "Entre Ferme et Forêt" per toeristisch treintje

Het is mogelijk om een combinatie te maken tussen de boerderij en het bos en het bezoeken van het agro-museum "La ferme de mon père".

Diensten

Rondleiding op afspraak
Audiogids FR
Audiogids NL

Openingsuren

Alle dagen

Tarieven 2020

Speciaal aanbod

Korting met de Kortingspas 2019-2020

Op vertoon van je kortingspas 2019-2020 geniet je van de volgende kortingen: toegang voor volwassenen aan de prijs van 9€ (in plaats van 10€) en toegang voor kinderen aan de prijs van 5,50€ (in plaats van 6,50€).

Om te weten hoe je deze kaart kunt gebruiken en kunt genieten van diverse kortingen bij 60 attracties vanaf de maand april 2019, kijk je op de volgende pagina: "Kortingsactie"

Bezoek aan het Agrimuseum en het dierenpark per treintje

In het charmante stadje Rochehaut kunt u een duik nemen in het verleden en op ontdekking gaan naar oude ambachten in het Agri-museum. Geniet daarna van de dieren in het dierenpark. ...

Meer weten