vanaf
4.00

Andere label(s)Kortingsbonnen

In het wildpark van Saint-Hubert kun je via verschillende wandelpaden het wild dat in de Ardennen leeft van nabij bekijken. Naast het park zijn er een didactische zaal, een overdekte barbecueruimte en een gezellige speeltuin waar je kinderen naar hartenlust en in alle veiligheid kunnen spelen.
Op slechts 2 km van het centrum van de stad, en in een prachtige bosrijke omgeving, heb je de mogelijkheid om herten, bizons, damherten, everzwijnen, en meer dieren uit het bos te bewonderen die je kinderen zullen betoveren. De dieren hebben veel ruimte in dit park maar door de gunstige aanleg zijn ze goed zichtbaar. Het gebied van de zwijnen is afgesloten, maar door het gebied van de herten kun je wandelen om ze zo tot op 10m. te benaderen.

Het park wordt doorkruist met diverse wandelpaden zodat je deze sympathieke dieren kunt ontdekken terwijl je zelf heerlijk actief en buiten bezig bent.

Afhankelijk van de periode van het jaar zie je als natuurliefhebber de kleine zwijntjes in hun gestreepte pyjamaatjes, jonge hertjes en andere dieren die kuieren achter hun moeder aan. Om nog meer te weten te komen over deze fauna is er een multimedia zaal met interactieve spelen voor kinderen.

Huisdieren niet toegelaten behalve blindengeleidehonden.

Onthaal fr nl

voorziening

Speeltuin, Parking, Restaurant, BBQ

Toegankelijkheid

Restaurant toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Activiteit voor individuele personen

Bezoek aan het Wildpark

Diensten

Vrij bezoek

Openingsuren

Het hele jaar alle dagen van 10u tot 18u

Tarieven 2020

Per persoon : Van 4.00 tot 5.00€

Prijs per kind : ddd tot 2.00€

Speciaal aanbod

Korting met de Kortingspas 2019-2020

Op vertoon van je kortingspas 2019-2020 geniet je van de volgende kortingen: toegang voor volwassenen aan de prijs van 4€ (in plaats van 5€) en toegang voor kinderen aan de prijs van 2€ (in plaats van 3€).

Om te weten hoe je deze kaart kunt gebruiken en kunt genieten van diverse kortingen bij 60 attracties vanaf de maand april 2019, kijk je op de volgende pagina: "Kortingsactie"