Gites de Wallonie

Gelegen in de streek van de Boven-Lesse, in het hart van de natuur, verwelkomt L'Albizia in Libin je in een charmant herenhuis. Het pand werd aan het begin van de 20e eeuw gebouwd door Paul Dubois, waar onze straat naar is vernoemd.

We hebben de authentieke geest van het huis proberen te behouden en hebben het pand met zorg ingericht om je het maximale comfort te bieden voor rust en welzijn.

Vijf kamers, allemaal uitgerust met een badkamer met bad of douche, zijn ingericht met bedden van hoge kwaliteit in een klassiek maar modern kader.

Het Albizia biedt zijn gasten een grote privélounge met houtkachel en een eetzaal voor het ontbijt, of maaltijden met formule "table d'hôtes".

Een grote tuin rondom het huis, en een verwarmd zwembad met een dak dat open kan, maken het service aanbod compleet. Een wellnesscentrum met sauna en jacuzzi, gereserveerd voor gasten, is een aanvulling op het zwembad. Cosmetische behandelingen en / of professionele massages zijn ook mogelijk op reservering binnen het hotel.

De Albizia in Libin ligt op 3 km van afrit 24 van de E411. De regio heeft ontelbare wandelingmogelijkheden in het bos en veel bezienswaardigheden om te ontdekken, bijvoorbeeld het Euro Space Center, of het boekendorp Redu.

Onthaal fr nl en

Capaciteit

Maximum aantal pers. : 9
Aantal kamers : 5

voorziening

Parking, Zitkamer, Aparte wc, Open haard, Binnenzwembad, Wifi, Sauna, Eetkamer, Omheinde tuin, Centrale verwarming, Kabeltv, Jacuzzi, Terras, Tuin, Tuinmeubels, Televisie, Buitenzwembad

Tarieven

Kamer & ontbijt (1 p.) : Vanaf 93
Kamer & ontbijt (2 p.) : Vanaf 102
Extra persoon : Vanaf 15
Gastentafel : Vanaf 13


Disponibilités