Vissport ThemaGites de Wallonie

Het boerderijtje "La Ressource" is een oud Ardens gebouw uit het begin van de 20e eeuw. Het werd gerenoveerd in 2014 en eind 2019. Het heeft een eigen omheinde tuin, een terras met barbecue en een eigen zwembad met terras en ligstoelen.
De gîte heeft 4 slaapkamers met wastafel in elke kamer, voor 8 volwassenen en 1 baby, twee badkamers, één met grote douche en één met balneo-duobad met 53 jets.
In het tuinhuisje op het zwembadterras bevindt zich een jacuzzi voor 5 pers. met 2 lig- en 3 zitplaatsen, met 96 jets en een sauna met 3 bankjes voor 6 pers.

Onthaal fr nl en

Capaciteit

Minimum aantal pers. : 8
Maximum aantal pers. : 8
Aantal kamers : 4
Aantal 2p. bedden : 2
Aantal 1p. bedden : 4
Aantal kinderbedjes : 1

voorziening

Omheinde tuin, Aantal haardrogers : 1, Afwasmachine, Televisie, Open haard, Aantal wastafels : 5, Jacuzzi, BBQ, Centrale verwarming, Zitkamer, Binnenspelen, Aantal douches : 2, Aantal badkamers : 2, Keukenhoek, Aantal afzonderlijke wc's : 2, Magnetron, Tuin, Sauna, Wasmachine, Vriezer, Koelkast, Kabeltv, Keuken, Buitenspelen, Aantal wc's : 2, Terras, DVD/blue ray, Buitenzwembad, Droogtrommel, Internet, Parking, Tuinmeubels, Eetkamer, Wifi, Woonkamer

Beperkingen

Huisdieren toegelaten mits toestemming

Kosten elektriciteit
Kosten water
Kosten hout
Kosten gas


Disponibilités