Boutique hotel Cosy kijkt uit over de stad Bouillon en zijn indrukwekkende kasteel van Godfried van Bouillon. Het uitzicht is er adembenemend. Dit hotel-restaurant, waar charme en ontspanning heer en meester zijn, biedt u elf comfortabele kamers in een zeer uniek kader. Bij mooi weer of minder mooi weer kunt u genieten van het terras!
's Morgens kunt u genieten in de ontbijtzaal van een heerlijk ontbijtbuffet met vers fruitsap, croissants, lokale specialiteiten, verse pannenkoekjes, scharreleieren... In de buurt van het hotel kunt u uw auto kosteloos parkeren en er is ook een gratis garage voor uw fietsen. Het volledige hotel is uitgerust met gratis basic wifi.

's Middags en 's avonds kunt u uzelf laten verwennen in het gastronomische restaurant van Cosy. Er is het heerlijke menu van de markt maar ook talrijke gerechten van de kaart die de chef met zorg en liefde voor u bereid. Voor de echte kenners biedt de wijnkelder een selectie van zeer goede wijnen, en daarnaast fijne bieren, van kriek tot geuze.

Onthaal fr nl en de

Capaciteit

Aantal personen : 22
Aantal kamers : 11
Aantal personen per familiekamer : 5
Capaciteit restaurant : 40
Capaciteit conferentiezaal : 20
Aantal familiekamers : 1

voorziening

Restaurant, Kamer met televisie, Minibar, Wifi in de kamers, Kamer met haardroger, Bar, Terras, Kamer met telefoon, Internet

Beperkingen

Huisdieren toegelaten in het restaurant
Huisdieren toegelaten
Huisdieren toegelaten op de kamer

Tarieven

Kamer halfpension (2 p.) : Vanaf 1

Betaalwijze

Bancontact
Factuur
Maestro
Visa
MasterCard
Kredietkaart
Vpay, China Union Card