Boutique hotel Cosy kijkt uit over de stad Bouillon en zijn indrukwekkende kasteel van Godfried van Bouillon. Het uitzicht is er adembenemend. Dit hotel-restaurant, waar charme en ontspanning heer en meester zijn, biedt u elf comfortabele kamers in een zeer uniek kader. Bij mooi weer of minder mooi weer kunt u genieten van het terras!
's Morgens kunt u genieten in de ontbijtzaal van een heerlijk ontbijtbuffet met vers fruitsap, croissants, lokale specialiteiten, verse pannenkoekjes, scharreleieren... In de buurt van het hotel kunt u uw auto kosteloos parkeren en er is ook een gratis garage voor uw fietsen. Het volledige hotel is uitgerust met gratis basic wifi.

's Middags en 's avonds kunt u uzelf laten verwennen in het gastronomische restaurant van Cosy. Er is het heerlijke menu van de markt maar ook talrijke gerechten van de kaart die de chef met zorg en liefde voor u bereid. Voor de echte kenners biedt de wijnkelder een selectie van zeer goede wijnen, en daarnaast fijne bieren, van kriek tot geuze.

Onthaal fr nl en de

Capaciteit

Aantal personen : 22
Aantal kamers : 11
Capaciteit restaurant : 40
Capaciteit conferentiezaal : 20
Aantal familiekamers : 1
Aantal personen per familiekamer : 5

voorziening

Kamer met televisie, Minibar, Terras, Wifi in de kamers, Kamer met haardroger, Jacuzzi, Bar, Restaurant, Kamer met telefoon, Internet

Beperkingen

Huisdieren toegelaten
Huisdieren toegelaten in het restaurant
Huisdieren toegelaten op de kamer

Tarieven

Kamer & ontbijt (2 p.) : Vanaf 85
Kamer halfpension (2 p.) : Vanaf 155
Kamer volpension (2 p.)

Betaalwijze

MasterCard
Vpay, China Union Card
Kredietkaart
Factuur
Maestro
Visa
Bancontact

Speciaal aanbod

« Kortingsbonnen » actie 2019-2020

Bij minstens één overnachting in dit etablissement, ontvangt u een gratis kortingspas. Met deze kaart geniet u en uw familie (2 volw.+2 kinderen) van kortingen bij meer dan 50 attracties en musea in de provincie . Meer informatie: "Kortingsactie". Deze actie is geldig vanaf Pasen.