Net als Durbuy, het kleinste stadje ter wereld, is hotel le Clos des Récollets één van die adresjes waar het altijd goed is. De gepassioneerde chef-kok en zijn partner verwelkomen hier al meer dan 20 jaar toeristen en fijnproevers.
Het hotel-restaurant ligt in een autovrije zone van Durbuy en dateert van de vorige eeuw. Het heeft letterlijk zijn gastronomische reputatie verworven onder leiding van de chef en eigenaar Frédéric Bruneel in 2000.
Eerder werkte Frédéric in de keuken van de Sea Grill waar hij samen met Yves Mattagne zijn kennis verfijnde.
De aangename kleine zaal, die ook dienst doet als ontbijtzaal voor groepen, beschikt over een mooi schaduwrijk terras dat plaats biedt aan 30 zitplaatsen op een klein pleintje dat doet denken aan de kleine Provençaalse dorpjes.

Onthaal fr nl en

Capaciteit

Aantal personen : 15
Aantal kamers : 8
Aantal kamers met douche en wc : 8
Aantal personen per familiekamer : 4
Aantal familiekamers : 1
Aantal kamers met bad en wc : 4
Capaciteit restaurant : 40

voorziening

Restaurant, Internet, Parking, Wifi in de kamers, Kamer met televisie, Kluis, Kamer met telefoon, Terras, Kamer met haardroger

opening

Gesloten op di en woe

Beperkingen

Huisdieren toegelaten in het restaurant
Huisdieren toegelaten mits toestemming

Tarieven

Kamer & ontbijt (2 p.) : Vanaf 135
Kamer halfpension (2 p.) : Vanaf 213
Gastronomisch weekend (2 p.) : Vanaf 285

Betaalwijze

Maestro
Visa
MasterCard
Bancontact
Kredietkaart