Les Arcades is een comfortabel familiehotel in het centrum van La Roche, de Parel van de Ardennen. De omgeving leent zicht uitstekend voor verschillende activiteiten zoals kajak, rafting, toerfietsen, mtb, paintball, ... Excursies en wandeltochten laten u toe de mooie omgeving en haar fauna en flora te bewonderen.
Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen tv, radio, badkamer met douche en / of ligbad, wastafel, toilet en haardroger.
Het ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen. Het wordt geserveerd van 8.30 uur tot 10.00 uur. Het bestaat uit koffie, thee, melk, koude / warme chocolademelk, fruitsap, stokbrood of broodjes, boter, jam, chocopasta, Luikse siroop, honing, verschillende smeerkazan, gesneden Emmentaler, worst Ardennen, chorizo, vers fruit, gedroogd fruit, yoghurt, hardgekookt ei en diverse granen.

Annuleringsvoorwaarden van Hotel Les Arcades:

Uw creditcard is vereist om uw reservering te garanderen. U dient rechtstreeks bij het hotel te betalen. In geval van annulering dient u het hotel minimaal 2 dagen voor aankomst te verwittigen. Houd er rekening mee dat de dag van aankomst om 0:00 uur (CET) begint. Reserveringen die buiten deze periode van 2 dagen worden geannuleerd, worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste nacht. In geval van no-show, wordt het totale bedrag van de reservering in rekening gebracht.

Het is mogelijk om uw reservering te garanderen door een voorschot te storten op onze bankrekening.
Bij annulering 2 dagen voor aanvang is restitutie van het voorschot mogelijk.
In geval van annulering minder dan 2 dagen voor de aankomstdatum of niet komen opdagen in het hotel op de dag van aankomst, wordt het voorschot niet gerestitueerd.

Onthaal fr nl en

Capaciteit

Aantal personen : 10
Aantal kamers : 5
Aantal kamers met douche en wc : 5
Aantal kamers met bad en wc : 1

voorziening

Overdekte rokersruimte, Terras, Bagagekluis, Bar, Kamer met haardroger, Wifi in de kamers, Kamer met radio, Kamer met televisie, Internet

Activiteit(en)

Huur MTB, Kajakverhuur

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Tarieven

Kamer & ontbijt (2 p.) : Vanaf 55
Kamer & ontbijt midweek (2 p.) : Vanaf 275

Betaalwijze

Kredietkaart
Maestro
Factuur
American Express
Visa
Bancontact
MasterCard