vanaf
275.00

Neem de tijd om onze streek op je gemak te ontdekken, en om daarna in onze spa te ontspannen.
Kom even op adem in de Ardennen in een 4 sterrenhotel. Laat je verwennen door een volledige lichaamsmassage met warme oliën en toegang tot de thermen … de perfecte combinatie om lichaam en geest te ontspannen.

  • Tweepersoonskamer "Comfort". Kamers in de moderne vleugel van het hotel. De elegante aankleding, de warme kleuren en de stijlvolle, comfortabele meubels weten u meteen te bekoren. De kamers hebben een ruime badkamer met bad en douche, en een apart toilet. Ze zijn volledig uitgerust. Het ontbijt is inbegrepen.

  • Driegangenmenu. Profiteer van het drankenforfait (aperitief, passende wijnen, koffie en water.
  • Toegang tot de wellness. Opperste sereniteit. Zwembad, sauna, hamam, relaxatieruimte en theehoek met duizend-en-één soorten thee. Wanneer u uit het water komt, liggen handdoeken en pantoffels voor u klaar. Geniet 2,5 uur van onze wellness-ruimte.

  • Balneo therapie Ons multi-massagebad met water- en luchtstralen is gevuld met water waaraan essentiële oliën en bruisballen met lagune-aroma worden toegevoegd. De ‘kleurentherapie’ zorgt voor een intense relaxatie. Uw lichaam drijft rustig in het water zodat u alles even kunt loslaten.

  • Lichaamsmassage 50'
    Kom volledig tot rust dankzij deze ontspannende massage met warme olie

  • Gratis parkeerplaats in onze garage of op onze privé parking.

Aantal dagen : 3
Aantal nachten : 2

opening

Het hele jaar

Tarieven

All-inprijs per persoon : Vanaf 275

Remarque(s) :
Weekprijs : 550 € / tweepersoonskamer.
Weekendprijs : 590 €/ tweepersoonskamer.