vanaf
179.00

Europacamp is een camping van 22 hectare in het hart van de Ardense natuur, niet ver van Saint-Hubert.
Hughes, een trotse Ardenner, heeft een passie voor natuur en kamperen. Hij verwelkomt zijn gasten met authenticiteit en eenvoud op zijn familiecamping in de natuur en de bossen. In totaal zijn er 19 verschillende natuurzones waar men in het vroege najaar herten kan horen burlen en waar men hier en daar orchideeën en andere wilde plantensoorten kan vinden.

Verscholen in het bos, is een kleine pipowagen een weekend lang je gezellige nestje, midden in de natuur.
Leun achterover, adem de gezonde lucht en geniet van een prachtig verblijf dat zich aanbiedt met een aperitiefmandje en lokale gerechten.
'S Ochtends wacht het ontbijt je op. Doe 's middags een van de vele natuuractiviteiten die worden aangeboden, trek eropuit in de prachtige regio of geniet gewoon van het zonnetje en het zalige niets doen ...

Op zaterdagavond wordt in restaurant "Le Chalet" een driegangenmenu in de kleuren van het bos aangeboden. Blijf je liever thuis om naar de zonsondergang te kijken, dan kan er voor een koude maaltijd gezorgd worden.

De camping van Hughes is een echte aanrader, de zee van ruimte in de natuur biedt de bezoekers privacy terwijl ze genieten van de gastvrije en warme campingsfeer!

  • 2 nachten in onze pipowagen voor 2 personen
  • aperitiefmandje met lekkers uit de streek
  • Ontbijt
  • talrijke activiteiten worden aangeboden
  • driegangenmenu met drankjes in ons restaurant "Le Chalet" (op zaterdagavond) of een selectie van koude gerechten geleverd bij je verblijfplaats.

Aantal dagen : 3
Aantal nachten : 2

Halfpension alleen mogelijk in het weekend, van vrijdagavond tot zondagochtend. Doordeweeks: verhuur van de woonwagen van woensdag tot vrijdag (zonder maaltijden en zonder activiteiten voorstellen). Aanbieding het hele jaar door geldig op reservering (uitzonderlijk gesloten in februari indien de langlaufpiste gesloten is).

Het hele jaar

Tarieven

All-inprijs per persoon : Vanaf 179

Remarque(s) :
358 € voor 2 personen.