Dit culinaire mini-hotel in het groene hart van de Ardennen was vroeger een notarishuis. Wij, Mart en Monique, verbouwden dit historische pand in het centrum van Vielsalm tot een kleinschalig gastronomisch hotel met negen gastenkamers. Voor een gastronomisch weekend of verblijf in de Ardennen.
In alle kamers in dit voormalige notarishuis vind je een boxspring bed van goede kwaliteit met fijn bedlinnen. Overal heb je gratis toegang tot WiFi en alle kamers zijn tv-loos. We kozen ervoor de originele houten vloeren in de kamers en de badkamers te behouden.

Het gastronomisch restaurant van L’Auberge du Notaire in Vielsalm vind je in de voormalige werkkamer van de notaris. Hier geniet je onder de kroonluchters in alle privacy van de gastronomische gerechtjes en fijne wijnen. De tafels zijn gedekt met gesteven tafellinnen dat nog een keer op tafel wordt gestreken. Mart zorgt voor een sfeer die ongedwongen chic is en waarin iedereen zich thuis voelt. Michelin noemt ons ‘een van de mooiste adressen die wij u kunnen aanraden’.

Het ontbijt à la carte is een niet alledaags concept. Wij zorgen voor een broodselectie en jij kiest van de kaart je eitje, dranken, beleg, fruit en zuivel.

Onthaal fr nl en de

Capaciteit

Aantal personen : 18
Aantal kamers : 9
Capaciteit conferentiezaal : 8
Capaciteit restaurant : 24
Aantal kamers met douche en wc : 9

voorziening

Restaurant, Kamer met haardroger, Tuin, Terras, Wifi in de kamers, Parking

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Tarieven

Kamer halfpension (2 p.)
Gastronomisch weekend (2 p.) : Vanaf 560

Betaalwijze

Maestro
Visa
Kredietkaart
MasterCard