Visit'Entreprise

                .

Bent u geïnterersseerd in een bezoek aan de bedrijven van de provincie Luxemburg, gelegen in het hart van de Ardennen? Wilt u
kennis maken met de personen achter de bedrijven, uw eigen kennis vergroten, of overleggen over een proces of een product? Of heeft u gewoon zin in een origineel uitje voor uw gezin?

« Visit’Entreprise » is ontstaan dankzij een samenwerking tussen de Toeristische Federatie van Belgisch Luxemburg en het Economisch Beheer van de provincie Luxemburg.

« Visit’Entreprise » is een nieuw netwerk dat bedrijven samenbrengt die graag hun know-how en hun waarden willen delen met het lokale publiek, van binnen- of buitenland. Deze bedrijven openen hun deuren minimaal 5 keer per jaar om u kennis te laten maken met hun werkruimte. Waaruit bestaat het vak van de bierbrouwer? Hoe werkt een zuiveringsstation? Hoe maakt met artisanale pralines? Zoveel vragen die geen geheim meer voor u zijn na een bezoek aan deze bedrijven. In sommige gevallen organiseert men een proeverij na het bezoek, of zelfs de mogelijkheid om lokale producten ter plaatse te kopen.

Voor informatie over de mogelijkjheden, uren en data van een bezoek, bekijkt u de pagina met uitleg van uw bedrijf naar keuze. Elk bedrijf verzorgt zelf de organisatie, de bezoeken en de reserveringen.