Alles weten over de hotels met label in Belgisch Luxemburg

The Originals        

Het label Relais du Silence wordt The Originals, Human Hotels & Resorts.

De filosofie

Hoe meer de wereld globaliseert en standaardiseert, hoe meer we iets authentiek willen ervaren tijdens onze reizen. Of je nu voor een paar uur of een paar dagen halt houdt, voor werk of op vakantie, niets is leuker dan praten met de lokale bevolking en de ziel van een plek voelen.

The Originals, Human Hotels and Resorts willen dat menselijke extra in de kijker zetten. Achter elk hotel, elke stad, elke kamer, is er een professional die u van harte verwelkomt en u met de beste zorgen ontvangt.

Elk van hen heeft gekozen voor dit beroep en een accommodatie opgericht om u een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen. Of dit nu in een luxe- of budgethotel is maakt niet uit, de nadruk ligt op de kwaliteit en het comfort om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

The Originals is evenzeer een beweging als een merk die u een nieuwe manier voorstelt om van het lokale leven te genieten. Dus beleef het hotel op een meer authentieke en humane manier.

Ontdek de 3 hotels in Belgisch Luxemburg:

Hostellerie du Peiffeschof in Arlon
Hôtel Moulin de Daverdisse in Daverdisse
Hostellerie Sainte-Cécile in Sainte-Cécile

Logis de Belgique     

De Logis de Belgique staan in dezelfde geest als de logis de France: hotels met een menselijk gezicht met traditie en streek.
De belangrijkste karakteristieken zijn: ontvangst, ontdekking, kwaliteitsvolle gerechten, verhouding van kwalteit/prijs/plezier.

Ontvangst

In elk onafhankelijk Logis hotel heerst een huiselijke sfeer waarin u altijd als gast, bijna als vriend, zult worden ontvangen. Of u nu met uw gezin komt, of samen, met vrienden of op zakenreis, steeds zullen de hotelhouders erop letten dat u tijdens uw bezoek geheel tevreden bent.

Ontdekking

Wilt u de omgeving verkennen? Aarzel niet om advies uw aan hotelhouder te vragen. Hij deelt graag zijn kennis van de streek met u, hij weet waar de mooiste bezienswaardigheden zijn en kan u leuke, onvergetelijke activiteiten adviseren. 

Authenticiteit

Elke hoteleigenaar is een ambassadeur van zijn streek, van zijn land, en biedt zijn gasten het beste van zijn natuurlijke, culturele en gastronomische omgeving. Tradities worden in ere gehouden of komen opnieuw tot leven om een authentiek comfort te bieden, met in veel gevallen een modern jasje.

Kwailteitsvolle gerechten

De Logis-restaurants staan bekend om hun uitstekende restaurants. De Logis-restauranthouders bereiden regionale gerechten  en doen daarbij vaak een beroep op plaatselijke producten. Zij kiezen streekwijnen en dranken uit die kenners kunnen waarderen. De zakenmenu's, de kindermenu's en het ontbijt zijn ook regionaal getint. Om u bij uw keuze te helpen zijn onze restaurants ingedeeld in 1 t/m 3 "stoofpotten" en een vierde categorie, "Table distinguée".

Kwaliteit/plezier/prijs

De Logis hotels danken hun populariteit door altijd te streven naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding, in combinatie met de factor plezier, de hoog in het vaandel staat.

Ontdek de 9 hotels in Belgisch Luxemburg:

Auberge le Relais in Corbion
Hôtel des Ardennes in Corbion
Hôtel Beau Séjour in Frahan
Hôtel de l'Ermitage in Houffalize
Hostellerie la Claire Fontaine in La Roche-en-Ardenne
Hôtel du Midi in La Roche-en-Ardenne
Hôtel le Cor de Chasse in Saint-Hubert
Hôtel Aux Comte de Chiny in Chiny
Auberge La Hutte Lurette in Paliseul