vanaf
5.00

Het Durbuy History & Art Museum verenigt historisch erfgoed met hedendaagse kunst. Het DHAM is gehuisvest in de Halle aux Blés, een prachtig gebouw uit de 16e eeuw, een uniek kader voor tentoonstellingen van moderne en hedendaagse Belgische kunst!
Naast de permanente tentoonstelling van werken van Marcel Lucas, een geniale aquarellist, worden er in het museum jaarlijks nog 3 tijdelijke tentoonstellingen over verschillende thema's georganiseeerd.

In het historisch gedeelte komt u meer te weten over de oude stad Durbuy en de Hall aux Blés, een van haar emblematische gebouwen. Vanaf oktober 2021 wordt het museum uitgebreid buiten haar muren met een wandeling met audiogids door de smalle straatjes van Durbuy, om zo alle geheimen van de stad te ontdekken!

dham.be

Detail...

Onthaal fr nl en

voorziening

Wifi, Souvenirswinkel, Parking in de buurt

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Betaalwijze

Cash
Bancontact

Activiteit voor individuele personen

Bezoek aan het Durbuy History & Art Museum

In het Art Museum worden het hele jaar door tijdelijke kuntstexposities gepresenteerd, een uitzonderlijke ontdekking in het hart van de oude binnenstad van Durbuy.
Het museum herbergt ook een permanente collectie werken van de aquarellist Marcel Lucas, en organiseert het hele jaar door evenementen: concerten, conferenties, familiedagen, Durbuy Art Club...

Diensten

Rondleiding op afspraak
Vrij bezoek
Audiogids FR
Audiogids NL
Audiogids EN
Audiogids DE
Rondleiding FR
Rondleiding NL
Informatiebord in het Frans
Informatiebord in het Nederlands

Openingsuren

Tarieven 2022

Durbuy History Audiogids: 5 €
Art Museum volw: 5€ - student, 60+, -12j: 3€
Art Museum : 1ste zondag van de maand, -12j en, MuseumPass : gratis
Package DHAM - Durbuy History Audiogids + Art Museum - volw: 8€ - student, 60+, leerkracht: 7€

Agenda van de plaats

Durbuy History audiotour

Wandeling met audiogids door het middeleeuwse stadje Durbuy.

De audiogids is te huur bij het Durbuy History & Art Museum (DHAM) en is beschikbaar in 4 talen (Frans, Nederlands, Duits, Engels). Gedurende 1 uur ontdekt u de geschiedenis van Durbuy op 13 emblematische plaatsen: de Halle aux Blés, de Rue Eloy, de Place des Récollets, de Anticlinaal, de Rue des Récollets, de Sint-Niklaaskerk en de brug, de molen, het topiary park, de voetgangersbrug, de FErme au chêne, de Bâti, de Place aux Foires, de Rue " Jean de Bohême ".

Duur van de activiteit :2Min

De audiogids kan gehuurd worden bij het Museum voor Geschiedenis en Kunst van Durbuy (DHAM) voor 5 € per persoon gedurende 2 uur.

Diensten

Audiogids FR
Audiogids NL
Audiogids EN
Audiogids DE

Openingsuren

Van 10 feb tot 31 dec op ma, do, vr, za en zo

Tarieven 2022

Per persoon : 5.00€