Ga op pad met de familie en ontdek de dieren van onze boerderijen en bossen aan boord van een toeristisch treintje. Dit dierenpark biedt een veertigtal diersoorten, waaronder herten, struisvogels, lama’s, bizons, rossige Ardense schapen, varkens in open lucht, witte Deense herten,… Het dorpje Rochehaut zit ook in de route van ongeveer een uur.
Het dierenpark bezit diverse dieren van de boerderij zoals limousins, bizons, trekpaarden, Ardense prairievarkens, ezels, geiten, schapen… en diersoorten die in onze bossen leven, zoals herten, reeën, everzwijnen,… Om zowel het park als het dorp te ontdekken neem je plaats in het toeristisch treintje met drie wagons. In de traditionele kleuren van de Auberge de la Ferme, en versierd met dierenfoto’s, rijdt het treintje traag zodat je naar hartenlust foto's kan nemen van het dorp en de dieren in het park. Het rondje van ongeveer een uur begint vanaf de Taverne de la Fermette waar je in mag stappen, of je nu gast bent bij de Auberge of niet. Vervolgens neemt hij je mee op ontdekking naar het dorp en het dierenpark. Combineer ook eens een bezoek aan het dierenpark met een bezoek aan het Landbouwmuseum.

Onthaal fr nl

voorziening

Restaurant, Parking

Diensten

Audiogids NL, Audiogids FR

Activiteit voor individuele personen

Bezoek aan het Dierenpark van Rochehaut per toeristisch treintje

Het is mogelijk om een combinatie te maken tussen de boerderij en het bos en het bezoeken van het Landbouwmuseum.

Diensten

Rondleiding op afspraak
Audiogids FR
Audiogids NL

Openingsuren

Alle dagen

Service

Covid 19 - Gezondheidsprotocol van het dierenpark

Ter plaatse te reserveren in het winkeltje

- Mondmasker verplicht

Bezoek aan het Landbouwmuseum en het dierenpark per treintje

In het charmante dorp Rochehaut kunt u een duik nemen in het verleden en op ontdekking gaan naar oude ambachten in het Agri-museum. Geniet daarna van de dieren in het dierenpark. ...

Meer weten