Andere label(s)F.F.EG.H.S.L.E.W.B.ARTE Lux

Paardrijtochten voor kinderen, debutanten en ervaren ruiters. De ruiters mogen komen met hun eigen paarden of onze paarden berijden. Ezeltochtjes voor kinderen met elk een begeleider.
Wij beschikken over 1 menvoertuig, 1 koets voor 5 pers. en een wagen voor 12 pers.

In het charmante dorpje Martué ontvangt de paardenboerderij je voor een tochtje op een ezel of een paard of voor een langere tocht voor meer ervaren ruiters. Laat je begeleiden en ontdek het veelzijdige landschap op een veilige en aangename manier.

Je kunt ook een tochtje met een menvoertuig maken ... Laat je rondrijden door de trekpaarden in een rustige en betoverende omgeving. De Ferme de Martué biedt je verschillende routes door de Gaume, langs de Semois, door bossen, velden en weilanden. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar zijn er ezeltochtjes.

Capaciteit

Aantal rijpony's : 10
Aantal boxen : 30
Aantal trekpaarden : 10
Aantal berijdbare ezels (kinderen) : 3
Aantal paarden in de wei : 30
Aantal rijpaarden : 10
Aantal trekpony's : 4
Aantal stallingen : 10

Diensten

Vaste dierenarts, Paardenhoeve, Hoefsmid, Verzekering ruiter (vraag hiernaar), Voorbereidende dressuur, Transport met trailer, Verzekering paard (vraag hiernaar), Hooi, Paardendouche

Activiteit(en)

Diploma behalen, Westernrijden, Ruitertrektochten, Stages, Amerikaans rijden, Georganiseerde ritten , Rijlessen voor beginners en gevorderden, Paardenspan, Rijlessen

Activiteit voor individuele personen

Home

Onthaal in het Frans, Onthaal in het Nederlands, Onthaal in het Engels

Beperkingen

Huisdieren toegelaten, Toegankelijk voor wandelwagens