Bistrot de TerroirPetit Futé gidsRoutard gidsAmbassadeur Orval

De taverne ligt tegenover de ruïnes van een oude Gallo-Romeinse afspanning op de heirweg Reims-Trier, gebouwd in 45 voor C. onder de regering van keizer Claudius. De relais is zichtbaar vanaf het zonnige terras met speeltuin voor kinderen. Buiten de lokale Orval wordt er ook gebakken forel en omelet met ham geserveerd.De keuken is eenvoudig, smakelijk en rijkelijk.

Vlakbij bevindt zich het pittoreske en minuscule Franse dorpje Wiliers, gelegen op een rotspunt met een muur, die zonder twijfel gebouwd werd in de Keltische of Gallo-Romeinse periode. Er is maar één straat die eindigt bij de kleine kerk.

Om ook te zien, op een steenworp afstand van Chameleux, het pittoreske en kleine Franse dorpje Wiliers, gevestigd op een uitloper die wordt geblokkeerd door een muur, ongetwijfeld gebouwd in de Keltische of Romeinse tijd. Er is maar één verbrede straat en die eindigt aan het eind bij een kerkje.

Onthaal fr

Capaciteit

Groep max. pers. : 50
Aantal zitplaatsen terras : 70
Aantal zitplaatsen restaurant : 90
Aantal zitplaatsen in zaal 1 : 60
Aantal zitplaatsen in zaal 2 : 30

voorziening

Parking, Terras, Eigenaar kookt, Parking in de buurt, Speeltuin

opening

Van 01 jan tot 30 dec op ma, di, do, vr, za en zo

Open op zondag

Van 01/05 tot 15/09: gesloten op dinsdagavond en woensdag Van 15/09 tot 30/04: gesloten op maandagavond, dinsdagavond, woensdag de hele dag en donderdagavond. Bistro open vanaf 10:30 uur Restaurant geopend van 11:45 tot 13:30 en van 18:30 tot 20:30

Keuken

Belgische keuken, Ardense streekkeuken

Toegankelijkheid

Aangepaste WC voor personen met beperkte mobiliteit
Restaurant toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Beperkingen

Picknick toegelaten voor voorbijgangers (mits consumptie)
Huisdieren toegelaten

Betaalwijze

Visa
MasterCard
Bancontact