Gault & Millau gidsRoutard gids

Verdeeld over drie zalen waar natuursteen en hout goed samengaan, biedt dit restaurant een droomkader om dagmenu's te proeven of "à la carte" te eten. Beter nog, het gastronomische streekmenu dat Chef Michel Boreux en zijn team samenstellen, wordt elke maand veranderd en met geduld en passie bereid. Deze uitzonderlijke menu's bevatten de sterke punten van de gastronomische weekendformules.
De eigenaren: Patricia en Michel Boreux

De restaurant is geschikt in het hart van Rochehaut dichbij het bekente uitzicht van Frahan.

Onthaal fr

Capaciteit

Groep max. pers. : 100
Aantal zitplaatsen in zaal 1 : 40
Aantal zitplaatsen in zaal 4 : 20
Aantal zitplaatsen restaurant : 110
Aantal zitplaatsen in zaal 3 : 50
Aantal zitplaatsen in zaal 2 : 20
Aantal zitplaatsen terras : 20

voorziening

Parking, Lift, Kinderstoel, Veranda, Eigenaar kookt, Wifi, Tuin

Diensten

Afhaalmaaltijden, Kindermenu, Thuis service, Catering, Speciale attentie voor kinderen, Verhuur (feest)zaal

Activiteit(en)

Keukenbezoek, Kooklessen

opening

Open op zondag
Open tot 23 u.

Keuken

Gastronomische keuken, Ardense streekkeuken, Vegetarisch, Eetcafé

Toegankelijkheid

Aangepaste WC voor personen met beperkte mobiliteit
Restaurant toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Beperkingen

Huisdieren toegelaten

Betaalwijze

MasterCard
Visa
American Express
Bancontact