De rust van het Ardense platteland. De geuren en smaken van een gastronomische tafel. Een warme, familiale sfeer. Welkom bij Paule en Thierry Neyens.
“Voortdurend innoveren, weten hoe je je kunt onderscheiden, met aandacht voor detail. Een klein hotel dat alles van een groot heeft! "

Tussen de beide wereldoorlogen kwam men vooral naar het rustieke Peiffeschof om te genieten van omeletten met spek en koffie. Na de bevrijding werd het omgetoverd tot een luxe hotel en herberg. Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van dit etablissement met de komst van Thierry en Paule in 2000. Een jaar later, na grote renovatiewerken, heropende Hotel The Originals Hostellerie du Peiffeschof haar deuren. Paule, een voormalige onderwijzeres, zorgt voor de goede werking van dit charmante hotel in Aarlen en het welzijn van haar gasten. Thierry, opgeleid door de grootste sterrenchefs, heeft de leiding over de keuken. Dit prachtige hotel-spa in Aarlen won al snel zijn 3 sterren, het restaurant heeft een solide reputatie en de 9 kamers zijn altijd volzet. Aandacht voor detail, vriendelijkheid, familiale sfeer, maar ook de efficiëntie van een jong en dynamisch team maken het succes van dit hotel in de buurt van Luxemburg.

Onthaal fr nl en de

Capaciteit

Aantal personen : 18
Aantal kamers : 9
Aantal kamers met bad en wc : 3
Aantal kamers met douche en wc : 6
Capaciteit restaurant : 40

voorziening

Bar, Kamer met telefoon, Wifi in de kamers, Tuin, Minibar, Kamer met televisie, Overdekte rokersruimte, Sauna, Kamer met haardroger, Terras, Kluis, Restaurant, Jacuzzi, Parking, Internet

Diensten

Wake-up service

Toegankelijkheid

Restaurant toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Tarieven

Betaalwijze

American Express
Maestro
Factuur
Visa
Kredietkaart
Bancontact
MasterCard