Op enkele meters van La Grande Place van Bastogne, verleidt Hotel Melba u door haar comfort, warme eenvoud en kwaliteit van de service.
Naast de 50 comfortabele kamers beschikt het hotel over een pianobar, een gezellig en verzorgd restaurant en een aparte zaal voor feesten en vergaderingen.

De zachte kleuren van het interieur geven een gereaffineerde intimiteit aan elke kamer. Het ontbijtbuffet herinnert u aan zoete ochtenden op het platteland.

Privé parking, lift, toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Fitness, sauna en vergaderzaal ter beschikking van de gasten.
Bastogne, ook bekend onder de naam "Nuts City" of "Paris-en-Ardenne", is een dynamisch stadje waar zo'n 300 handelaren u verwelkomen, ook op zondag. Het is een ideaal vertrekpunt om historische sites en pittoreske landschappen te ontdekken in de regio.

Onthaal fr nl en de

Capaciteit

Aantal personen : 120
Aantal kamers : 50
Aantal familiekamers : 4
Capaciteit restaurant : 60
Aantal kamers met douche en wc : 46
Aantal kamers met bad en wc : 32
Aantal suites : 2
Aantal personen per familiekamer : 5
Capaciteit conferentiezaal : 50 - 20

voorziening

Minibar, Garage fiets/motor, Kamer met telefoon, Lift, Bar, Parking, Internet, Kamer met radio, Restaurant, Wifi in de kamers, Fitness, Overdekte rokersruimte, Kamer met haardroger, Kamer met televisie, Kluis, Terras, TV zaal

Diensten

Wake-up service, Ontbijt in de kamer

Toegankelijkheid

Restaurant toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Kamers aangepast voor personen met beperkte mobiliteit

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Tarieven

Kamer halfpension (2 p.) : Vanaf 165
Supplement singleroom : Vanaf 25
Kamer & ontbijt (2 p.) : Vanaf 100

Betaalwijze

Factuur
Diners
Bancontact
Visa
Maestro
Kredietkaart
American Express
MasterCard

Speciaal aanbod

« Kortingsbonnen » actie 2019-2020

Bij minstens één overnachting in dit etablissement, ontvangt u een gratis kortingspas. Met deze kaart geniet u en uw familie (2 volw.+2 kinderen) van kortingen bij meer dan 50 attracties en musea in de provincie . Meer informatie: "Kortingsactie". Deze actie is geldig vanaf Pasen.